Mali grad

Uspešna tabora v odbojki na mivki Calcit Volleyballa

10.07.2015

 

OK Calcit Volleyball je takoj na začetku poletnih počitnic priredil dva tabora v odbojki na mivki, ki sta bila na igriščih Pod Skalco, drugi tudi na igriščih v Stranjah. Obeh taborov se je skupaj udeležilo 42 otrok.

Čeprav so v mlajših kategorijah Calcit Volleyballa končali z minulo sezono v dvoranski odbojki, so kot uvod v novo že priredili dva tabora v odbojki na mivki. Na prvem, ki je bil takoj ob koncu šole, je bilo enajst udeležencev, na drugem pa kar 31, zato so morali z eno skupino trenirati v Stranjah, saj sta na terenih Pod Skalco le dve igrišči za odbojko na mivki. 

Na petdnevnem taboru so se otroci naučili veliko novega, hkrati pa so nadgradili svoje znanje. S treningi so začeli ob deveti uri, končali so jih ob dvanajstih, po kosilu, ki so ga otroci že komaj čakali, pa jih je čakal še bazen.

»Najbolj pomembno je, da so otroci uživali na obeh taborih. Ves čas smo imeli tudi lepo vreme, tako da smo vse treninge opravili na zunanjih igriščih. Ker smo vsi trenerji ocenili, da sta bila tabora uspešna, ju bomo zagotovo ponovili tudi prihodnje leto,« je povedal Jure Sitar, ki je ob Željani Blagojević, Tanji Božinović in na drugem terminu tabora tudi z Vesno Blagojević skrbel za to, da so otroci domov odnesli čim več odbojkarskega znanja.

OK Calcit Volleyballa bo do konca šolskih počitnic, priredil še en tabor, in sicer tradicionalnega v Malinski na otoku Krku, ki bo predvidoma od 22. do 27. avgusta.

Vir: Calcit Volleyball


<< Nazaj | Novice