Mali grad

Uradno odprtje vodovoda in črpališča Rudnik

15.03.2012

 

Popoldan je župan Marjan Šarec skupaj z direktorjem Komunalnega podjetja Kamnik Bojanom Klemenom in predsednikom Krajevne skupnosti Volčji Potok Francem Sršenom uradno odprl vodovod in črpališče Rudnik.

Konec meseca oktobra 2011 je bila zaključena izgradnja črpališča z vso potrebno strojno in električno opremo ter vodovoda Rudnik, katerega je izvajalo Komunalno podjetje Kamnik d.d.. Vrednost investicije je znašala 134.500 evrov. Občina Kamnik je zagotovila 94.500 evrov (poleg črpališča še 735 metrov cevovoda),  krajani pa so bili aktivno udeleženi s svojim delom in potrebnim materialom pri dolžini 490 metov cevovoda v vrednosti približno 40.000 evrov.

Zbrane je najprej pozdravil predsednik Krajevne skupnosti Volčji Potok Franc Sršen, nato pa k besedi povabil direktorja Komunalnega podjetja Kamnik d.d. Bojana Klemena, ki je opisal potek del na vodovodu in črpališču Rudnik.

Da je za krajanke in krajane to pomemben dan, je v svojem govoru poudaril župan Marjan Šarec, ki je izrazil zadovoljstvo nad izvedenim projektom, saj je tako po dolgih letih rešen problem pitne vode v krajevni skupnosti Volčji Potok.


<< Nazaj | Novice