Mali grad

Upokojenci igrajo tudi namizni tenis

16.04.2014

 

Prvenstva PZDU Gorenjske je bilo tokrat v Škofji Loki. S skromno ekipo so se ga udeležili tudi kamniški upokojenci. V družbi skoraj stotih igralcev smo bili kar malo izgubljeni. Tudi v znanju smo zaostajali pa vendar preživeli smo prijeten dan ob zdravi rekreaciji. 

Ker pa je bilo to vseeno resno tekmovanje, je bilo prav zanimivo opazovati nekatere bivše reprezentante s kakšno silo in natančnostjo obvladujejo majhno belo plastično žogico.

Namesto naštevanja najboljših oziroma rezultatov, naj tokratno novičko izrabim za povabilo. Prepričan sem, da je v kamniški občini še veliko upokojencev, ki obvladajo igranje namiznega tenisa. Pridružite se nam. najprej bomo poiskali primeren prostor in se v jeseni resno lotili dela v tej sekciji. Nekako koncem septembra bomo organizirali svoje prvenstvo samo za upokojence in se dogovorili za nadaljnje delo. Žal premnogi starejši nimajo računalnika, posledično tudi ne interneta in ne morejo prebirati tega povabila. Prosim vse, ki ste to informacijo prebrali – obveščajte se med seboj. Naloga vseh zainteresiranih je, da se prijavijo v pisarni Društva upokojencev Kamnik ter pustijo svoj naslov in telefonsko številko. V septembru pričakujte naše povabilo in z resnim delom bomo lahko začeli.  

Besedilo in fotografije: Miha Prosen


<< Nazaj | Novice