Mali grad

Učenci OŠ 27. julij dobili novo učilnico za gospodinjstvo

01.04.2010

 

Ob materinskem dnevu so učeni na OŠ 27. julij pripravili prisrčen program, uradno so odprli prenovljeno učilnico za gospodinjstvo, ki so jo uspeli urediti s pomočjo nekaterih donatorjev.

 25. marec so učenci OŠ 27. julij posvetili svojim mamam ter jim pripravili zanimiv program, v katerem so se spomnili tudi občinskega praznika. Dogodek so združili z uradnim odprtjem prenovljene učilnice za gospodinjstvo, ki so jo uspeli urediti s pomočjo več donatorjev, med njimi Rotary kluba Ljubljana – Grad in podjetja Alfa-M, katerega lastnik je Kamničan Marko Koncilja.

Ravnateljica Jasna Lampe se je ob tej priliki zahvalila vsem donatorjem za velikodušno pomoč ter Občini Kamnik, ki, kot pravi, vedno prisluhne potrebam šole. Občina bo še letos v celoti prenovila tudi kuhinjo šole.

Podžupan Brane Golubovič, ki se je udeležil prireditve ob materinskem dnevu in slavnostne predaje učilnice je ob tem pohvalil družbeno odgovornost Rotary kluba iz Ljubljane ter nekaterih podjetji, tudi kamniškega. »To je model sodelovanja humanitarnih organizacij, podjetji in šole s ciljem zagotoviti čim boljše pogoje otrokom, ki je v naši občini zadnja leta vedno bolj prisoten, saj ne mine mesec, da ne bi imeli kakšne dobrodelne prireditve. Kamnik je občina solidarnosti in občutka za sočloveka in tudi v proračunu iz leta v leto več sredstev namenjamo za to, da bi imeli vsi otroci enake izhodiščne možnosti za razvoj in napredek.


<< Nazaj | Novice