Mali grad

Tudi občina Kamnik pomaga prizadetim v poplavah na Balkanu

20.05.2014

 

Katastrofalne poplave, ki so prizadele Balkan, najmočneje pa Srbijo ter Bosno in Hercegovino, so sprožile tudi solidarnostne pozive k pomoči. Pomoč se zbira tudi v kamniški občini.

Občina Kamnik in Kulturno društvo Sandžak Kamnik tako prosita vse občanke in občane, ki želijo pomagati prizadetim v poplavah, da prepotrebne materialne dobrine  dostavite na zbirno mesto, ki je na Usnjarski 9 v Kamniku, vsak dan od 9. do 11. ure  ter od 14. do 21. ure.

Dobrodošla je kakršnakoli pomoč, največ pa je povpraševanja po:

Hvala vsem za pomoč!

Pomoč prizadetim v poplavah v Bosni in Hercegovini tudi v Matični knjižnici Kamnik

Veliko ljudi je klicalo v Matično knjižnico Kamnik, da bi radi pomagali prizadetim v poplavah v BiH. Vse, ki bi radi pomagali prizadetim, pozivamo naj prinesejo oblačila, hrano in pijačo (izvzeta so denarna sredstva) ter druge predmete v našo knjižnico. Pomoč bomo zbirali danes in jutri 19. in 20. 5. 2014. Sredstva za pomoč prebivalcem ogroženih območij v Bosni in Hercegovini bomo predali konzulki gospe Azri Popović, ki se bo 20. 5. 2014 ob 18. uri udeležila Bosanskega večera, ki je del projekta Jezik: moj, tvoj, naš.

POMAGAJMO TISTIM, KI NAS SEDAJ POTREBUJEJO!

V Zasebnem vrtcu Zarja se pridružujejo akciji zbiranja pripomočkov za poplavljena območja v Bosni in Srbiji

Zgoraj naštete pripomočke lahko dostavite v vrtec Zarja, na Perovo 28 v Kamniku v času poslovnega časa, in sicer od ponedeljka do petka od 6.00 do 17.00 ure.

Pripomočke zbiramo do petka 23.5.2014, saj v nedeljo 25.5.2014,bo organiziran prevoz na poplavljena območja.

 

 


<< Nazaj | Novice