Mali grad

Tudi letos bo organizirano poletno počitniško varstvo

25.04.2017

 

Tudi letos bo organizirano poletno počitniško varstvoObčina Kamnik bo v sodelovanju z Društvom počitniško varstvo Kamnik tudi letos organizirala poletno počitniško varstvo, ki bo potekalo od 26. junija 2017 do 31. avgusta 2017 na Osnovni šoli 27. julij Kamnik (v centru Kamnika), in sicer vsak dan med ponedeljkom in petkom, od 7. do 16. ure.

V varstvo se lahko vključijo učenke in učenci kamniških osnovnih šol od 1. do 5. razreda. Letos bo počitniške dni programsko zaznamovalo mesto Kamnik z okolico, program je poimenovan »Moje mesto, Kamnik«. Vsi termini bodo poimenovani po znanih Kamničanih, zanimivostih Kamnika z okolico in bodo rdeča nit celotnega programa. 

Društvo bo poskrbelo za pester in aktiven program, kjer ne bo manjkalo ustvarjanja, športnih dejavnostih, organizirani bodo različni izleti. Ob toplih in sončnih dneh bodo otroke popeljali tudi na bazen.

Letošnja novost počitniškega varstva je razširitev unikatnega počitniškega varstva za otroke s posebnimi potrebami z uvajanjem dodatnega termina. Pilotni projekt je Društvo ustvarilo na osnovi želja staršev učencev Osnovne šole 27. julij Kamnik v letu 2016. Projekt je nastal v sodelovanju z Osnovno šolo 27. julij Kamnik, sofinancirala pa ga je Občina Kamnik. Namen projekta je zagotoviti možnost počitniškega varstva vsem otrokom v občini Kamnik, vključno z otroki s posebnimi potrebami.

Predviden program varstva

Prijave potekajo do ponedeljka, 22. maja 2017, število otrok pa je omejeno. Prijavnica je na voljo na spletni strani matične šole ali na spletni strani Društva počitniško varstvo Kamnik: http://pocitniskovarstvo.si/. Cena dnevnega varstva z vključenim kosilom, popoldansko malico, programom, zavarovanjem in akontacijo znaša 8 evrov (za otroke, ki nimajo stalnega prebivališča v občini Kamnik, cena znaša 10 evrov).

Za dodatne informacije sta vam na voljo vodji počitniškega varstva Gordana Kotnik in Boštjan Košir, na telefonski številki 030 313 324 ali elektronskem naslovu: pocitnisko.varstvo@gmail.com.

Morda se zdi v tem trenutku še daleč, ampak poletje bo kmalu tu. 


<< Nazaj | Novice