Mali grad

Tržni dan »Okusi Kamnika – podeželje in eko« zdrava hrana ter domača kuhinja

23.01.2014

 

Po decembrskih sladkih, a mastnih priboljških, se priležejo želodcu prijaznejše jedi. Zato tudi tokrat, zadnjo januarsko soboto, 25. januarja 2014, od 8. do 13. ure, na Glavnem trgu v Kamniku ne zamudite 5. živilske tržnice »Okusi Kamnika – Podeželje in Eko«, ki je namenjena promociji okoliških pridelovalcev in povečanju lokalne samooskrbe.

Paleta okusov podeželja je gostince s kamniškega območja povezala z lokalnimi kmetovalci. Pestrost zelenjave s podeželjskih vrtov, gobe in gozdni sadeži iz lokalnih gozdov, sadje iz travniških sadovnjakov, sveže meso, zelišča in med... vse to je osnova kulinarične ponudbe, ki so jo gostinci uvrstili v svoje jedilnike, saj se zavedajo sodobnih trendov in pomena zdravega prehranjevanja.

Torej, vabimo vas, da se nam pridružite na živilski tržnici »Okusi Kamnika – Podeželje in Eko««, v soboto, 25. januarja 2014, kjer boste lahko razvajali svoje brbončice na eni od stojnic, na kateri bo potekala degustacija lokalno tipične jedi.

Naj vas »Okusi Kamnika« popeljejo v nova kulinarična doživetja, zato obiščite tudi TIC Kamnik in si priskrbite novo knjižico receptov »Okusi Kamnika na vsako mizo«, v kateri je zbranih preko 20 receptov.


<< Nazaj | Novice