Mali grad

Tretji dobrodelni pohod Modrih novic letos z Ognjenimi muzikanti, Kvatropirci in Mengeško godbo

24.09.2015

 

V soboto, 26. septembra 2015, bo ekipa Modrih novic, do nedavnega Kamniških novic, že tretje leto zapored organizirala dobrodelni pohod k Svetemu Primožu nad Kamnikom.

Tako kot vsa leta bo slogan »Dobra volja, dobra družba in dober namen«, torej bo tudi tokrat poskrbljeno za hrano, pijačo, glasbo in dobrodelno noto – letošnji izkupiček namenjamo Medobčinskemu društvu Sožitje iz Mengša. Pohodniki bodo za simbolno prijavnino prejeli darilo, topli obrok, zabavo z Mengeško godbo, Kvatropirci in Ognjenimi muzikanti ter najbrž še kakšno presenečenje.

Ekipa Modrih novic je pred dvema letoma prvič organizirala dobrodelni pohod, ko se je kljub slabemu vremenu zbralo kar 500 pohodnikov, 1.404 evre pa so donirali Centru za socialno delo Kamnik. Na lanskem drugem dobrodelnem pohodu na Sv. Primož pa so skupaj s 650-imi pohodniki zbrali 2.326 evrov, ki so jih donirali Zvezi prijateljev mladine Domžale.

Za vse morebitne dodatne informacije smo dosegljivi na elektronskem naslovu urednistvo@modre-novice.si ali na telefonski številki 01/839 64 00 (Matej Primožič-Pato, vodja projekta).

Besedilo in fotografije: organizacijska ekipa 3. dobrodelnega pohoda Modrih novic


<< Nazaj | Novice