Mali grad

Tretji Kul petek v družbi Mono Banda

18.07.2019

 

Tretji Kul petekv družbi Mono BandaNujno obvestilo o spremembi nastopajočih

Pri glasbenem nastopu na tretjem letošnjem Kul petku, ki bo potekal danes, je prišlo do manjše spremembe. Namesto Duo Aritmija bo nastopil Mono Band, ki bo preigraval uspešnice The Police in Sting. Duo Aritmija pa bo nastopil prihodnji petek. Do spremembe je prišlo na željo nastopajočih.

Sicer pa bodo ta petek za dobro hrano poskrbeli Vratarnica, La Pinjata, Falafel Okusi Orienta in tekmovalec Masterchief Slovenija 2019 Klemen Lampič, ki napoveduje »reeees dobre burgerje«. Za pijačo pa bodo poskrbeli: Grajska terasa na Starem gradu, Domača pivovarna pod Menino planino, Pivovarna Barut in Pivovarna Mamut.


V petek, 19. julija 2019, bo v parku Evropa potekal že tretji »Kul petek« letošnje sezone, organiziran s strani Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik.

Tokrat bo za glasbeno razvajenje poskrbela skupina Aritmija (indijska glasba), v kombinaciji s prvovrstno hrano, ki jo gostinci pripravljajo pred obiskovalci, pa je to dogodek, ki ga vsekakor ne smete zamuditi.

V kamniškem parku Evropa bo Kul petek vsak petek v juliju in avgustu. Prijetno druženje pod zvezdami se prične ob 18. uri in zaključi ob 24. uri. Vsak teden bo obiskovalce razvajala nekoliko drugačna gostinska ponudba ter druga zvrst glasbe.

Naj bo vsak poletni petek kul petek.

Fotografija: Klemen Brumec


<< Nazaj | Novice