Mali grad

Tradicionalni velikonočni sejem v Snoviku

08.04.2019

 

Tradicionalni velikonočni sejem v SnovikuTuristično društvo Tuhinjska dolina in Terme Snovik so včeraj pripravili tradicionalni 14. Velikonočni sejem, ki je privabil številne obiskovalce. Pisana in raznolika ponudba na stojnicah, na katerih se je predstavljajo skoraj petdeset različnih razstavljavcev in ponudnikov, je pričarala pravo velikonočno vzdušje.

Poleg številnih okusnih domačih dobrot, so obiskovalci lahko kupili tudi različne izdelke obrtnikov in umetnikov. Za slavnostno vzdušje ob otvoritvi je poskrbela godba Tuhinjske doline. Obiskovalce so pozdravili gostitelj in predsednik TD Tuhinjska dolina Ivan Hribar, direktorica Term Snovik Petra Zlatoper in župan Matej Slapar.

Tudi letos so se tekmovalci iz različnih koncev Slovenije pomerili v edinstvenem, zabavnem tekmovanju ribanja hrena. S hrenom se je tokrat najhitreje in najspretneje soočil Maks Poljanšek. Hitri prstov sta bila tudi Miha Hribar in Rafko Breznik, ki sta zasedla drugo in tretje mesto. V celodnevnem dogajanju so sodelovali tudi otroci iz Osnovne šole Šmartno v Tuhinju, ki so pripravili zanimiv kulturni program ter učenca Glasbene šole Kamnik.

Besedilo in fotografiji: Ajda Pavčič, marketing in odnosi z javnostmi Terme Snovik


<< Nazaj | Novice