Mali grad

Tina šesta v Italiji, častni član kluba Matevž Kirn

26.03.2011

 

Tina Perše mednarodno tekmo v Italiji končala na šestem mestu

Šestnajstletna Tina Perše, ki že drugo sezono po prestopu iz KK Završnice uspešno nastopa za Calcit Bike Team, je v Italijanskem mestecu Sirmione s šestim mestom med mladinkami potrdila odlično formo, ki jo je nakazala že na pripravljalnih tekmah pred začetkom sezone. Tako je izboljšala rezultat izpred treh tednov, ko se ji je v Toskani na prvi mednarodni tekmi sezone pripetil neljubi dogodek ob počeni pnevmatiki.

Ob močni mednarodni konkurenci, s katero se je Tina spopadala na obeh tekmah, pa je to zagodovo lepa napoved za nadaljevanje sezone, katere vrhunec bosta evropsko in svetovno prvenstvo. Kot dodajajo v klubu, verjamejo, da bo Tina, ki trenira pod budnim očesom trenerja Luke Želeta, ki pa je že večkrat dokazal, da zna formo svojih tekmovalcev in tekmovalk pravilno tempirati, najbolje pripravljena ravno v času obeh prvenstev.

Matevžu Kirnu naziv častnega člana kluba

Minuli vikend je potekal občni zbor kluba Calcit Bike Team, kjer so med drugim podelili prvi naziv častnega člana kluba. Ta je več kot zasluženo pripadel Matevžu Kirnu, direktorju podjetja Calcit, ki že 15 let kot sponzor stoji ob strani kolesarkam in kolesarjem. Ob tem ne gre pozabiti, da podjetje podpira tudi druge kamniške športne klube, od košarkarjev, odbojkaric in odbojkarjev, plavalcev,  nogometašev, gorskih tekačev, kar le še potrjuje velik doprinos Calcita kamniškemu športu.

Na občnem zboru so člani potrdili tudi predsednika kluba – na to mesto je bil ponovno izvoljen Ciril Grkman, za podpredsednika so izvolili Iztoka Arbajterja, kot športni direktor pa bo ekipo Calcit Bike Team-a še naprej vodil Mohor Vrhovnik.

Besedilo: Nika Vrhovnik, Odnosi z javnostmi Calcit Bike Team
Fotografija: G. Stopar


<< Nazaj | Novice