Mali grad

Terme Snovik razpisujejo že 14. literarni natečaj

10.01.2022

 

Terme Snovik razpisujejo že 14. literarni natečaj V počastitev prihajajočega meseca kulture v Termah Snovik razpisujejo tradicionalni, že 14. literarni natečaj. Namen natečaja je vzpodbuditi posameznike, otroke in odrasle, da se zazrejo v svoje misli, se poigrajo z besedami in sestavijo rime, saj je tudi miselna telovadba blagodejna za naše počutje in dušo. Tokrat vas vabijo, da ustvarjate na temo »Najlepši trenutek«. Kot običajno, nagradni literarni natečaj poteka v dveh kategorijah: v otroški kategoriji za osnovnošolce do 15. leta starosti in v odrasli kategoriji. Letošnja novost je vzpodbujanje ne le posameznikov, ampak tudi vrstnikov, razredov v osnovnih šolah, da skupaj zapišejo najboljše rime in si prislužijo nagrado za cel razred.

Spoznajte komisijo, ki bo prebirala prispele zapisane pesmi:

  1. mag. Breda Podbrežnik Vukmir, direktorica Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik
  2. Sara Drolc, učiteljica slovenščine na Gimnaziji in srednji šoli Rudolfa Maistra v Kamniku
  3. Martina Leskovec, upokojena učiteljica slovenščine na osnovni šoli

Svoje pesmi lahko oddate do 8. 2. 2022 na elektronski naslov animacija@terme-snovik.si. V Zadevo zapišite ZA NATEČAJ 2022, v sporočilu pa poleg svoje pesmi dopišite: ime in priimek, email naslov, mobilni telefon, otroci pa tudi starost, osnovno šolo in razred. Vabljeni k poslušanju recitalov pesmi in razglasitvi zmagovalcev literarnega natečaja na literarnem večeru, ki bo v sredo, 16. 2. 2022, ob 18. uri v Termah Snovik.

Nagradni sklad:

Za dodatne informacije so za vas dosegljivi na telefonski številki 051 313 966 (Katarina Ilić) ali preko elektronske pošte animacija@terme-snovik.si.

Vabljeni, da sprejmete izziv in naj se rime dobro pišejo!

Besedilo in fotografiji: Terme Snovik


<< Nazaj | Novice