Mali grad

Tekaški pokal Občine Kamnik za leto 2019

27.01.2020

 

Tekaški pokal Občine Kamnik za leto 2019V četrtek, 23. januarja 2020, se je v Osnovni šoli Stranje odvijalo zaključno druženje Tekaškega pokala Občine Kamnik za leto 2019. Zbrali so se ljubitelji teka, nagrajeni tekači in tekačice ter organizatorji tekem, ki so štele za Tekaški pokal Občine Kamnik za leto 2019. Dogodku pa je prisostvoval tudi župan Matej Slapar skupaj s predsednikom Kluba gorskih tekačev Papež Dušanom Papežem, predsednikom kluba, ki je nosilni organizator kamniškega tekaškega pokala.

Na skupno sedmih tekih se je pomerilo preko 1.300 tekačev in tekačic iz Slovenije in Evrope, ki so tekmovali v 14. kategorijah. Z udeležbo so organizatorji zelo zadovoljni, najbolj pa je bil ponovno obiskan Miklavžev tek, ki ga organizira izkušena ekipa prostovoljcev na čelu s Tomom Petkom. 

Upravičeno so za dobro organizacijo teka zahvalo iz rok župana Mateja Slaparja prijeli organizatorji tekov, in sicer Ivan Urh (24. gorski tek k Sv. Primožu), Lado Kveder (31. mekinjski kros – Memorial Mira Petka), Kristjan Kropivšek (14. češnjiški tek – Memorial Zdravka Berlica), Dušan Papež z družino (20. gorski tek na Grintovec), Franci Kramar – Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik (11. Veronikin tek in 2. tek na Stari grad) ter Tomo Petek (19. Miklavžev tek). Nagrajence, najboljše tekačice in tekače pokala, pa si lahko ogledate tukaj.

ISKRENE ČESTITKE!

Fotografija: Prijavim.se


<< Nazaj | Novice