Mali grad

TIC Kamnik in TIC Mali grad v poletnih mesecih podaljšujeta svoj delovni čas

12.07.2012

 

Zavod za turizem in šport v občini Kamnik v četrtek, 12. julija 2012, podaljšuje delovni čas Turistično informacijskega centra Kamnik ter Turistično informacijske točke na Malem gradu.

Turistično informacijski center Kamnik, v samem središču našega srednjeveškega mesta, je glavna turistična pisarna v občini Kamnik. Tam lahko zainteresirana javnost dobi vse turistične informacije, promocijsko gradivo, si izposodi KAM - kolo, na voljo pa je tudi dostop do internetne povezave. V poletnem času vas vabijo v njihove prostore vsak dan med 9. in 21. uro. V enakem delovnem času vljudno vabljeni tudi v prodajalnico knjig in spominkov, kjer so med drugim na voljo izdelki domače in umetnostne obrti.

V poletnih mesecih je vrata odprla Turistično informacijska točka na Malem gradu. Od srede, 11. julija 2012, so vam na voljo vsak dan med 9. in 20. uro. Na informacijski točki lahko kupite vstopnico za ogled romanske kapele s kripto. Mali grad pa služi kot pomembna točka, kjer vam ponujajo različne turistične informacije, brezplačno promocijsko gradivo o Kamniku in okolici, kupite lahko spominek ali pa se osvežite z brezalkoholno pijačo.

Podaljšan delovni čas bo veljal do zaključka dogodka 42. Dnevi narodnih noš, in sicer do nedelje, 9. septembra 2012.

Za vse, ki želijo soustvariti izboljšano turistično ponudbo v naši občini, vas Zavod za turizem in šport v občini Kamnik vabi na dneve odprtih vrat. Torej vsi, ki imate željo po spremembah in menite, da bi vaše zamisli obogatile ponudbo Zavoda, ste vabljeni v njihove prostore vsako prvo sredo v mesecu med 16. in 18. uro. Vodstvo vam bo z veseljem prisluhnilo, saj verjamejo, da je z dialogom in sodelovanjem mogoče doseči najboljše rezultate. Prvi takšen dan bo v sredo, 2. avgusta 2012, od 16. do 18. ure, v prostorih Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik

V Zavodu za turizem in šport v občini Kamnik verjamejo in upajo v sodelovanje vseh zainteresiranih, saj bodo le s skupnimi močmi in idejami popestrili turistično dogajanje našega mesta. Pomagajte jim ohranjati naše mesto v dobri podobi, prepoznavnost Kamnika pa bo tudi z vašo pomočjo večja. V Zavodu so prepričani, da bo to poletje zanimivo in pestro, zato jih spremljajte na njihovi spletni strani.

Za več informacij so vam na voljo na TIC Kamnik, Glavni trg 2, 1240 Kamnik. Tel: 01/831 82 50 ali tic@kamnik-tourism.si.


<< Nazaj | Novice