Mali grad

T e D n i (K) Občine

07.05.2018

 

Oddelek za gospodarske dejavnosti, gospodarske javne službe in finance

Oddelek za gospodarske javne službe

Obnova vodovoda in ceste na Cesti treh talcev

Izvajalec del, KPK Kamnik d.d., zaključuje z deli na območju Ceste treh talcev, kjer se je saniral vodovod. Sočasno z obnovo vodovoda so se v cesto položile še cevi za optično omrežje in elektro-kabelska kanalizacija. Pregledana je bila prehodnost vseh cevi, na višino nivoja rekonstruiranega vozišča so bili postavljeni pokrovi jaškov. V tem tednu je predvideno polaganje finega asfalta in zaključek del.

T e D n i (K) Občine

Sanacija kanalizacije in vodovoda na Žebljarski poti

Izvajalec del, LAVACO d.o.o., je nadaljeval z deli na Žebljarski poti, kjer se sanirata kanalizacija in vodovod. Sočasno Telekom Slovenije d. d. gradi optično omrežje. Dela potekajo ob popolni zapori ceste. V tem tednu je predvideno nadaljevanje del.

Sanacija kanalizacije in vodovoda na Levstikovi ulici

Izvajalec del, EURO GRAD d.o.o., je nadaljeval z deli na Levstikovi ulici, kjer se sanirata kanalizacija in vodovod. Sočasno Telekom Slovenije d. d. gradi optično omrežje. Dela potekajo ob popolni zapori ceste. V tem tednu je predvideno nadaljevanje del.

Izgradnja kanalizacije v Spodnjih Stranjah

Izvajalec del, Komunalno podjetje Ljubljana d. o. o., je nadaljeval z izgradnjo odpadne kanalizacije v naselju Spodnje Stranje. Dela bodo potekala ob delni zapori regionalne ceste Kamnik - Stahovica, kjer bo promet potekal izmenično enosmerno ter ob popolni zapori ter prekopu lokalne ceste Sp. Stranje - Zg. Stranje, ki bo trajala 30 dni (od petka, 20. 4. 2018 do petka, 1. 6. 2018). V času popolne zapore bo na tem območju urejen obvoz. V tem tednu je predvideno nadaljevanje del.

Sanacija odpadne in padavinske kanalizacije na Palovški cesti

Izvajalec del bo HIDROTEHNIK d. d., dela pa se bodo izvajala ob popolni zapori ceste. Z deli se bo pričelo v ponedeljek, 7. maja 2018, med okoliške prebivalce je bilo poslano pisno obvestilo z natančnejšimi informacijami.

Policijska postaja Kamnik

VLOM V VIKEND NA MALI PLANINI

Policisti so bili s strani oškodovanca obveščeni, da je neznanec vlomil v vikend hiško na Mali planini. Neznanec je iz koče odtujil orodje in daljnogled. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA V VRHPOLJAH

V Vrhpoljah smo policisti obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi neupoštevanja prednosti povzročitelja pri vključevanju iz stranske na prednostno cesto, zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog po Zakonu v cestnem prometu.

SPOR MED PARTNERJEMA

Na območju Kamnika je prišlo do spora med zakonskima partnerjema. Zaradi kršitve javnega reda in miru je bil izdan plačilni nalog.

VINJEN OBLEŽAL

V centru Kamnika je na pločniku obležal vinjen moški, ki mu bo zaradi  nedostojnega vedenja na javnem kraju naknadno izdan plačilni nalog po Zakonu o javnem redu in miru.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI

Policista sta imela na območju Kamnika v postopku osebo, ki ji je bila zasežena ročno zvita cigareta z neznano snovjo rastlinskega izvora. Zaradi suma, da gre snov, ki je po Zakon o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami, prepovedana, je bila le-ta poslana na analizo. Po njej bo zoper kršitelja uveden postopek o prekršku.

PROMETNA NESREČA 

V križišču Korenove poti in regionalne ceste smo policisti obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje povzročitelja, ki je trčil v pred seboj vozeče vozilo. Izdan mu je bil plačilni nalog po Zakonu v cestnem prometu.

VLOM V SKLADIŠČE Z JEKLENKAMI V ŠMARCI

Policisti smo bili obveščeni o vlomu v skladišče s plinskimi jeklenkami v Šmarci, in sicer je neznani storilec preščipnil ključavnico obešanko in iz notranjosti odtujil jeklenke. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.


<< Nazaj | Novice