Mali grad

Svetovanje potencialnim in obstoječim podjetnikom

18.06.2019

 

Občina Kamnik v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije uvaja nove brezplačne storitve za potencialne in obstoječe podjetnike. Gospodarska zbornica Slovenije zagotavlja celovite podporne podjetniške storitve in sicer:

Osnovno svetovanje zajema področje vodenja podjetij s statusom samostojnega podjetnike, gospodarske družbe, osebno dopolnilno delo itd., državne spodbude. Svetovanje je osebno, telefonsko ali preko e-maila,. Osnovno svetovanje se lahko zaključi tudi s postopkom vpisa / spremembe / odjave  podjetja v poslovni ali sodni register.

Redno in ažurno obveščanje strank o aktualnih razpisih, zakonskih novosti, sejmih, izobraževanjih.

Potencialni in obstoječi podjetniki se udeležijo brezplačnih delavnic, usposabljanj, za krepitev znanj, veščin in kompetenc. 

Povezovanje s podjetniki, sodelovanje, sodelovanje s šolami in drugimi sorodnimi inštitucijami.

Mobilno svetovanje se bo izvajalo v poslovnih prostorih KIKštarter Kamnik, Fužine 134, 1241 Kamnik (polega Doma kulture Kamnik), in sicer vsak 2. in 3. ponedeljek v mesecu od 8. do 15. ure. 

Stranke se na svetovanje obvezno predhodno najavijo na telefonsko številko 01/58 98 186 oziroma na elektronski naslov: irena.tonin@gzs.si.

 


<< Nazaj | Novice