Mali grad

Suuns v Kamnik privabilli poslušalce od vsepovsod

14.08.2013

 

Smo že na polovici letošnjega Kamfesta. Včeraj, peti dan Kamfest-a 2013, nas je pošteno prepihalo, a so vse prireditve vseeno izzvenele v svoji popolnosti. Nekaj dogodkov smo prestavili pod streho (projekcija filma Divji v salon Zaprice, koncert skupine Ludovik Material v Bistro Pod gradom), ostali so potekali po ustaljenem urniku.

Vrhunec dneva je nedvomno bil koncert kanadske indie rock senzacije Suuns. Psihadelični rock je na Mali grad privabil res lepo število poslušalcev iz kamniškega okoliša, pa tudi iz Ljubljane, Kranja in ostalih večjih mest. Kamfest je namreč bila edina postojanka Kanadčanov v Sloveniji.

Danes sicer kaže na dež, ampak naj vas to ne odvrne od obiska. Vse prireditve bodo tako ali drugače izpeljane. Te prireditve pa so:

Pravila prodaje vstopnic za predstavo Star fotr

Monokomedija Star fotr z Janezom Hočevarjem - Rifletom je ena od dveh plačljivih prireditev na Kamfestu 2013. Zanimanje je zelo veliko, pravila prodaje vstopnic pa nekoliko zakomplicirana, zato jih bomo na kratko razložili v naslednjih vrsticah.

Predstava ima dva možna prostora izvedbe, to sta vrt in salon na gradu Zaprice. Prvi pride v poštev v lepem vremenu, drugi ob slabem (dež, veter). V prvem lahko sedi 250 ljudi, v drugem 90. Tako smo v predprodajo dali toliko vstopnic, kolikor ljudi gre lahko v salon Zaprice, ostale vstopnice pa so potencialno lahko v prodaji danes od 21. ure dalje.

Možna scenarija sta:

Končno odločitev za danes zvečer bodo organizatorji sprejeli okoli 19.30 ure, zato spremljajte spletno stran Kamfest-a, Facebook ali Twitter, lahko pa jih tudi pokličete na telefon: 031 775 700.

V vsakem primeru držite pesti za lepo vreme!

Program največjega poletnega festivala v Kamniku lahko spremljate na uradni spletni strani Kamfest-a 2013.

Vir: kamfest.org


<< Nazaj | Novice