Mali grad

Študentski klub Kamnik se seli na Šutno

10.02.2015

 

Letošnji februar je za Študentski klub Kamnik prav poseben, saj se po dolgih letih selimo na novo lokacijo. Od 11. februarja naprej nas najdete na naslovu Šutna 54, in sicer v neposredni bližini Maistrove hiše.

Ideja selitve je bila v naših načrtih že v letu 2013, a takrat nismo našli prostora, za katerega bi menili, da lahko postane najprijaznejša soba v Kamniku. Tokrat so nas okoliščine pahnile v iskanje le-tega in imeli smo več sreče. Našli smo prostor, ki ga v teh dneh preurejamo v novo gnezdo ŠKK Pt'ča, kjer si boste lahko natisnili ali zvezali skripto, prevzeli kupone za prehrano in fitnes ali pa koristili kakšno izmed ostalih ugodnosti, ki jih ponujamo kamniškim študentom.

Študenti so zaključili z izpitnim obdobjem, pred dijaki pa je pomembna odločitev o nadaljnjem šolanju. Študentski klub Kamnik za dijake Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik vsako leto pripravi srečanje s študenti različnih študijskih smeri. Tako so lahko dijaki, že pred uradnimi informativnimi dnevi v februarju, iz prve roke izvedeli kakšno podrobnost, ki jim bo v pomoč pri odločitvi za študij. Vsem, ki se bodo konec tedna udeležili informativnih dni želimo, da najdejo študijsko smer, ki jim bo pomagala uresničiti želje o nadaljnji karierni poti.

Kot že nekaj naših mladih predhodnikov, ki so se opogumili in našli svoje prostore na Šutni, tudi Študentski klub Kamnik verjame, da bo v ta del mesta, s svojo prisotnostjo, prinesel ravno prav mladostniške razigranosti in da bo le ta spet oživela.

Vsi, ki nas boste v pustnem tednu, od 16. 2. 2014 naprej, obiskali, se boste lahko posladkali z okusnimi pustnimi krofi, da bo začetek delovanja v novih prostorih še bolj sladek.

Februarja bo še prehitro konec in v mislih smo že pri mesecu marcu, ki ga bomo v Študentskem klubu Kamnik, že tretje leto zapored, posvetili dobrodelnosti. Minil bo v znamenju športa, dobre glasbe in medgeneracijskega druženja.

Besedilo in fotografija: Špela Novak, Študentski klub Kamnik


<< Nazaj | Novice