Mali grad

Street Workout–ovci zbrali približno 3.000 šolskih potrebščin

28.08.2017

 

Street Workout–ovci zbrali približno 3.000 šolskih potrebščinVčeraj, v nedeljo, 27. avgusta, je v Kamniku potekalo Street Workout humanitarno tekmovanje za šolske potrebščine.

Vsi Street Workout navdušenci, torej vsi akterji skupin Street Workout iz cele Slovenije ter podporniki, so tekmovali in zbirali šolske potrebščine za prihajajoče šolsko leto. Namesto prodaje vstopnic so se organizatorji odločili, da bodo zbirali po vsaj tri šolske potrebščine ali več, ki jih bodo razdelili lokalnim družinam.

Njihov moto, STOPIMO SKUPAJ IN POMAGAJMO S SRCEM!, je na dogodku v imenu Občine Kamnik, ki Street Workout-ovce podpira že od vsega začetka, pozdravil tudi podžupan Igor Žavbi. "Žal je tako, da mnogi starši nimajo denarja, da bi si kupili šolske potrebščine, tisto najnujnejše, kar otroci potrebujejo v šoli. Kolikor je zgodba žalostna, ima tudi svetlejšo plat - Street Workout Kamnik se vsako leto vsaj z enim ali dvema dogodkoma spomni na tiste najšibkejše in jim po svojih močeh pomaga. Hvala vsem, ki ste danes prišli in prispevali svoj delež. Verjamem, da se bo do konca tedna ta kup potrebščin še povečal. Vsem tekmovalcem želim uspeh in športno srečo, Miha Šest, vam pa hvala, da tako lepo skrbite za ta vaš park, da ni pritožb nad vašim druženjem tu in iskrena hvala za vse, kar dobrega storite za pomoči potrebne."

Da gresta šport in humanitarnost odlično skupaj je še enkrat potrdil Miha Šest, idejni vodja dogodka, ki je skupaj s soorganizatorji Društvom za bulle in sorodne pasme, Street Workout Domžale, Street Workout Hrastnik in Jan Simon Calisthenics, s ponosom povedal, da so zbrali približno 3.000 šolskih potrebščin, od zvezkov, barvic, svinčnikov, šolskih torb, ravnil, radirk in še in še.  

HVALA EKIPI STREET WORKOUT KAMNIK S SOORGANIZATORJI. HVALA ZA VAŠO POZITIVO, SRCE, SOLIDARNOST IN ZMAGO.


<< Nazaj | Novice