Mali grad

Srečanje kamniškega župana Marjana Šarca z novinarji

30.12.2010

 

Dopoldan je kamniški župan Marjan Šarec  v prostore Občine povabil novinarje.  V sproščenem pogovoru je poudaril pomembnost sodelovanja občine s sedmo silo, odgovarjal je na njihova vprašanja in vsem zaželel plodno in strokovno sodelovanje tudi v prihodnjem letu.

»Zavedam se, da je novinarsko delo težko, a resnica mora biti in ostati vodilo novinarskega dela«, je v svojem govoru izpostavil župan Marjan Šarec in dodal: »Pred nami je težaven mandat, realnost ni rožnata, ne finančno  ne gospodarsko, a menim, da je politična situacija v občini Kamnik uravnotežena, da so imenovani ljudje, ki bodo delovali v korist zadanih ciljev, za Kamnik in predvsem za občane.«

Novinarji so se dotaknili nekaterih tem, kot so proračun, sodelovanje občine Kamnik z ostalimi občinami, vozni park Občine Kamnik, kadrovske spremembe – predvsem imenovanje novih podžupanov, zanimalo pa jih je tudi kako je s plačami bivšega župana in podžupanov.

Na koncu je župan vsem zaželel mirno in sproščeno leto 2011 v upanju na obojestransko uspešno sodelovanje, ki bo temeljilo na preverjenih dejstvih.


<< Nazaj | Novice