Mali grad

Srečanje Policijsko veteranskega društva Sever

22.05.2011

 

V petek, 20. maja so se na uradnem in družabnem srečanju v Kinološkem društvu Kamnik zbrali člani kamniškega odbora Policijsko veteranskega društva Sever Ljubljana.

Predsednik Odbora Matjaž Ravnikar je pozdravil prisotne veterane in njihove družinske člane ter goste.

 

V uradnem delu srečanja je vodstvo predstavilo pregled dela v letu 2010 in plan aktivnosti PVD Sever Ljubljana za leto 2011. Nato je razprava tekla o bogatih aktivnostih članov s poudarkom na aktivnostih članov kamniškega Odbora, ki so med najbolj aktivnimi člani društva.

V imenu vodstva občine Kamnik je prisotne pozdravila podžupanja, mag. Julijana Bizjak Mlakar, ki je poudarila pomen domoljubnih organizacij za ohranjanje vrednot v družbi, za katere so si prizadevali že Maistrovi borci in domoljubi v NOB.

 

V imenu ostalih domoljubnih organizacij v občini Kamnik, t.j. kamniškega dela Zveze borcev za vrednote NOB, Maistrovega društva in kamniškega odbora Zveze slovenskih častnikov Slovenije, katerih predstavniki so bili prisotni na srečanju, je prisotne pozdravil Zvone Cvek.  

Ob čudovitem petju pevke Julije, glasbi ansambla Sever in dobri hrani kuharjev Emila in Rudija so se prisotni družili še dolgo časa po uradnem delu srečanja.<< Nazaj | Novice