Mali grad

Srečanja v Matični knjižnici Kamnik

26.09.2012

 

Matična knjižnica Kamnik vabi v prijetne skupine bralcev, kjer beremo in se pogovarjamo o knjigah, ki nas navdušujejo in navdihujejo. Ob branju odlomkov spijemo čaj in prijetno klepetamo. Voditelji skupin so dolgoletni bralci, ki nas bodo popeljali v knjižne svetove, nas soočili z različnimi časi, junaki, zgodbami, izkušnjami, ki jih sami ne bi nikoli doživeli. Izbrane knjige so navdihujoče, vesele, žalostne, vedno pa takšne, da se ob njih razgovorimo, v sebi pa še dolgo čutimo odmeve prebranega. V priponki je natančen seznam knjig, krajev in ure! Več...

Kdaj in kje?
Srečanja se začnejo v oktobru 2012 in končajo v maju 2013 po vnaprej določenem programu. Pridružite se nam lahko v katerem koli kraju v naslednjih dnevih:

Kdo jih pripravlja?
Voditelji skupin so Danijel Bezek, prof., zaposlen kot učitelj matematike, Ivanka Učakar, prof., dolgoletna knjižničarka, pred kratkim upokojena, Irena Kotnik, prof., zaposlena kot učiteljica slovenskega jezika, Barbara Božič, samostojna iskalka, publicistka in uveljavljena moderatorka na kulturnih prireditvah.

Matična knjižnica Kamnik si pridržuje pravice do spremembe programa v primeru bolezni ali odsotnosti voditelja posamezne skupine.

Besedilo: Matična knjižnica Kamnik


<< Nazaj | Novice