Mali grad

Sprejem mladincev Calcit Volleyball

24.01.2013

 

Popoldan je v Poročni dvorani občinske stavbe župan Marjan Šarec sprejel in čestital mladincem Calcit Volleyball, ki so v Mariboru osvojili in slavili drugo mesto mladinskega državnega prvenstva.

Kot smo že poročali, so bili mladinci Calcita v Mariboru blizu, pa daleč od naslova državnih prvakov. Ena redkih lovorik, ki je Calcit Volleyball še nima v svojih vitrinah, je naslov mladinskih državnih prvakov. Kar nekajkrat so bili kamniški mladinci blizu osvojenega naslova, a so se do zdaj na vseh zaključnih turnirjih, na katerih so igrali, zadovoljiti z mesti od dva navzdol. Ob osvojenem drugem mestu je predsednik OK Calcit Volleyball Gregor Hribar povedal: »Žužemberčanom čestitam na osvojenem naslovu, saj so od vseh ekip igrali najbolj kolektivno. Za nas je drugo mesto uspeh, fantom nimam česa zameriti, borili so se po svojih najboljših močeh, žal pa naš sprejem ni bil najboljši, tudi na servisu smo bili premalo agresivni in vse to je na koncu odločalo. V ekipi smo imeli tudi še tri kadete.«

Za odličen uspeh na državnem prvenstvu je mladincem Calcita danes čestital župan Marjan Šarec in jim zaželel športne motivacije za nadaljnje uspehe premagovanja še tako nepremagljivega in nepredstavljivega.

<< Nazaj | Novice