Mali grad

Sprejem članic in članov Plavalnega kluba Kamnik in ekipe Calcit swimming

13.02.2013

 

Popoldan je v Poročni dvorani občinske stavbe župan Marjan Šarec sprejel članice in člane Plavalnega kluba Kamnik ter ekipe Calcit swimming.

Kot smo že poročali, so članice in člani Calcit swimming-a ob zimskem Združenem prvenstvu Slovenije 2013 v plavanju v kratkih bazenih več kot uspešno zastopali barve naše občine. Ekipa Calcit swimming  je nastopila z ekipo treh deklet, in sicer Kristino Uršič (v disciplini 100 metrov delfin dosegla tretje mesto med mladinkami), Živo Dobrovoljc, Laro Seretin ter petih fantov, kjer so nas zastopali Žan Špenkom, Jaka Podjed (v disciplini 50 metrov prsno je dosegel tretje mesto v konkurenci kadetov), Matic Maček (v disciplini 100 metrov kravl je dosegel tretje mesto med kadeti), Matevž Blatnik in Tadej Medved. Vsi so s svojimi odličnimi nastopi dokazali, da so na dobri poti k uspešni plavalni karieri.

Danes je članicam in članom Plavalnega kluba Kamnik in ekipi Calcit swimming čestital župan Marjan Šarec ter jim ob nedavnih uspehih v Kranju zaželel predvsem motivacije za prihajajoča tekmovanja. »V upanju, da vas bomo nekoč videli tudi na velikih tekmovanjih, pa gre velika zahvala za trud in prispevek k športni prepoznavnosti občine Kamnik vam, mladi športniki. Vsekakor pa tudi iskrena zahvala vsem v Plavalnem klubu Kamnik in ekipi Calcit swimming-a, ki se srčno trudijo za plavalne uspehe kamniških športnic in športnikov.« 


<< Nazaj | Novice