Mali grad

Sprejem članic in članov Calcit Volleyball

13.05.2013

 

Popoldan je župan Marjan Šarec skupaj z v. d. direktorice Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik Urško Kolar v Poročni dvorani občinske stavbe sprejel članice in člane odbojkarske ekipe Calcit Volleyball, ki so na državnem prvenstvu več kot uspešno zastopali kamniški šport.

Članice ženske ekipe Calcit Volleyballa so v mesecu aprilu osvojile naslov državnih podprvakinj. Končna odločitev je, po resnično borbeni in srčni igri kamniških odbojkaric, padla šele v petem nizu pete tekme. V njem so bile bolj zbrane in boljše odbojkarice Nove KBM Braniku, Kamničanke pa so državno prvenstvo zaključile z osvojenim drugim mestom. Tako kot članice, so tudi člani moške ekipe Calcit Volleyballa v četrti finalni tekmi končnice v 1. DOL za moške, kjer so se pomerili z ekipo ACH Volley, priborili drugo mesto in že drugič zapored v finalu končnice morali priznati premoč v zadnjem desetletju najboljši slovenski odbojkarski ekipi.

Navkljub vsemu prikazanemu na obeh finalnih tekmah pa lahko trdimo, da si za vse odigrane igre letošnje sezone zaslužijo mnoge pohvale. V popolnosti so izpolnili zastavljene cilje, hkrati pa prispevali k prepoznavnosti občine Kamnik na športnem in širšem področju. Župan Marjan Šarec jim je ob osvojenih naslovih iskreno čestital ter dodal: »Vaši odbojkarski dosežki, pa tudi dosežki drugih kamniških športnikov, so neprecenljivi. Vedno znova nas presenečate, s športnimi uspehi pa dajete zgled mnogim mlajšim generacijam kamniških športnikov. Za ta vaš trud iskrena hvala in pogumno v nove zmage.«


<< Nazaj | Novice