Mali grad

Sprejem Miss športa 2013 Klare Krošelj

15.05.2013

 

Popoldan je župan Marjan Šarec skupaj z  v. d. direktorice Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik Urško Kolar v Poročni dvorani občinske stavbe sprejel Kamničanko Klaro Krošelj, Miss športa 2013.

V mesecu aprilu so v Festivalni dvorani okronali enajsto Miss športa 2013. V finalnem izboru, v katerega se je od 230 tekmovalk uvrstilo zgolj 18 tekmovalk, je zmagala 18-letna Kamničanka in atletinja Klara Krošelj. Klarina športna pot se je začela v Klubu gorskih tekačev Papež, kjer je trenirala 3 leta in požela številne uspehe. Gorske strmine pa je nato zamenjala za peščene podlage stadionov, še vedno pa obdržala dolge razdalje, saj je njena paradna disciplina predvsem tek na dolge proge. Že kot pionirka je bila članica reprezentance na četverobojih, kar je kot mladinka samo nadgradila. V članski kategoriji pa je tekla tudi na evropskem klubskem prvenstvu.

Ob osvojenem naslovu Miss športa 2013 ji je župan Marjan Šarec čestital in dodal: »Lepota ni na obrazu, lepota je v srcu športnika. Želim, da bi dosegla vse začrtane cilje in v športnih dosežkih še naprej uspešno zastopala našo občino.«

 


<< Nazaj | Novice