Mali grad

Sprejem KD Priden Možic in skupine Štajn

29.08.2012

 

Dopoldan je župan Marjan Šarec v Poročni dvorani občinske stavbe sprejel predstavnike KD Priden Možic in predstavnike Skupine Štajn.

Od petka, 10. avgusta 2012 do nedelje, 19. avgusta 2012 smo si v Kamniku krajšali tople poletne dneve in prijetne večere z 9. izvedbo poletnega kulturnega Festivala z razgledom – Kamfest 2012, ki ga je pripravil KD Priden Možic. Med mnogimi prizorišči letošnjega Kamfest-a je izstopalo tudi idilično okolje Keršmančevega parka, kjer je Skupina Štajn poskrbela za oživitev parka in nam pripravila Mesto ob vodi 2012. Z urbano opremo so se navezali na Kamniško Bistrico in na ta način Kamničane opomnili, da živijo v mestu ob vodi. Letos so se vsi organizatorji Kamfest-a, tako kot vsako leto, znova potrudili. Skupaj z mnogimi, ki so pomagali pri izvedbi in organizaciji programa, so za obiskovalce pripravili pestro, športno, kreativno in zanimivo poletno festivalsko dogajanje.

V znak spoštovanja za trud pri projektu Kamfest 2012, pa tudi pri ostalih projektih, pri katerih Občina Kamnik sodeluje s KD Priden Možic je Goranu Završniku župan Marjan Šarec podelil zahvalo in izrazil upanje po nadaljnjem uspešnem sodelovanju. Zahvalil se je tudi Sinanu Mihelčiču in skupini Štajn in podelil zahvalo za njihov kreativni doprinos k razvoju sodobnega mesta in okolice.  

»Projekt, ki ste si ga zadali letos, ste izpeljali profesionalno in izredno uspešno. Popestrili ste nam poletne dneve in večere. Oživeli ste Keršmančev park, ki ste ga z inovativnimi idejami ponovno odkrili vi, skupina Štajn. Občina Kamnik vas v celoti podpira in smo v pričakovanju novega Kamfest-a. Za 10. izvedbo Kamfest-a vam želim obilo idej in zamisli. Prepričan sem, da vam jih bo uspelo realizirati ter, da boste tudi z naslednjimi izvedbami Kamfest-a privabili množice obiskovalcev v naše mesto,« je še dodal župan Marjan Šarec.


<< Nazaj | Novice