Mali grad

Spletna tržnica v Kamniku

11.09.2014

 

Odslej lahko pridelke in izdelke lokalnih ponudnikov naročate preko spleta! Pridelki in izdelki so že na voljo, ponudbo pa ves čas dopolnjujemo.

Dostava poteka ob torkih in četrtkih popoldan. Spletna tržnica je nastala iz želje storiti nekaj za domač kraj in kot odgovor na ceneno ponudbo pridelkov tujega porekla, ki imajo za seboj preveč kilometrov… Naloga tržnice je povezovati ponudnike iz Kamnika in okolice ter ponudbo njihovih pridelkov in izdelkov približati Kamničanom z možnostjo naročila in dostave.

Na www.trznica-kamnik.si boste našli lokalne pridelke in izdelke znanega proizvajalca iz naše okolice ekološke, integrirane in konvencionalne pridelave. Največkrat bo pridelek zjutraj pobran z njive, popoldne pa je lahko na vaši mizi. Kako se bo spletna tržnica razvijala, je odvisno predvsem od povpraševanja. Res je, da so pridelki nekoliko dražji kot v trgovinah, a tu dobite kakovostne domače pridelke in izdelke znanega proizvajalca, svežino brez neskončnih kilometrov in prelaganj, podporo domačemu človeku, okolici, udobje naročanja in dostave... Vabimo tudi pridelovalce domačih dobrot, zelenjave in ostalega, da se nam pridružijo.

Oglejte si stran www.trznica-kamnik.si.

Besedilo: Roman Dobovšek


<< Nazaj | Novice