Mali grad

Spletna stran Visit Kamnik nominirana za prestižno nagrado

05.06.2017

 

Spletna stran Visit Kamnik nominirana za prestižno nagradoNova spletna stran www.visitkamnik.com, za katero skrbi Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik in je posvečena turistični ponudbi Kamnika in okolice, je nominirana za nagrado Websi – spletni prvaki v kategoriji turizem. Na Zavodu za turizem, šport in kulturo Kamnik smo ponosni, da so nas strokovnjaki na tem področju opazili in nominirali za to prestižno nagrado.

Zmagovalec tekmovanja bo znan 15. septembra na festivalu slovenskega digitalnega komuniciranja Websi dan. Končna ocena spletne strani pa je sestavljena iz ocene 75-članske strokovne komisije in iz glasov obiskovalcev spletne strani. Vi pa lahko svoje glasove oddate od 5. do 19. junija na spletni strani https://glasuj.websi.si/. Spletna stran Visit Kamnik se nahaja znotraj kategorije turizem. Vabljeni h glasovanju.

Namen nove spletne strani je predstaviti Kamnik in njegovo okolico kot pomembno turistično destinacijo. Obiskovalec tu na enem mestu najde vse ključne podatke: kaj početi v Kamniku in okolici, kaj videti, kje in kaj jesti, katere so ključne prireditve ter kdaj in kje bivati. Pri opisovanju Kamnika in okolice kot turistične destinacije pa se nismo zadovoljili zgolj s tehničnim opisom, ampak smo izpostavili predvsem zgodbe, ki jih obiskovalec Kamnika tu lahko najde. Tako bralec spozna srednjeveški Kamnik skozi zgodbo o kamniški Veroniki, Veliko planino skozi zgodbo o trniču, Tunjice skozi zgodbo o močeradovcu, Tuhinjsko dolino skozi zgodbo o motniškem polžu, dolino Kamniške Bistrice skozi zgodbo o firštovem golažu ter firštovi mizi itd.

Besedilo in fotografija: Samo Trtnik, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik


<< Nazaj | Novice