Mali grad

Soul, jazz in jaz, Blue Angel Gang, Tadeja Fatur in Funk band navdušili obiskovalce

30.12.2012

 

Zadnji petek v letošnjem letu sta popestrili kar dve skupini

Zadnji petek v letošnjem letu smo v Kamniku gostili kar dve glasbeni skupini Soul, jazz in jaz ter Blue Angel Gang.

Obiskovalci so svoje boke najprej zibali v ritmih latina in swinga, ki jih je skupina štirih glasbenikov predelala iz slovenskih zimelenih soul uspešnic, jazz standardov in disco legend.

Sledili so ritmi bluesa in soula v izvedbi italijansko-slovenske skupine Blue Angel Gang. V njihovih skladbah se prepletajo stare note Memphisa in Chicaga s funk dodatki Jamesa Browna in Macea Parkerja, ob diskretnem pridihu soula poznih šestdesetih let. Njihova glasba je doživetje za sladokusce in presenečenje za nepoznavalce. Vsekakor pa glasbenim veteranom pričarajo prijetne spomine na minula leta. 

Nastop Tadeje Fatur ter Funk band

S svojim temperamentnim nastopom so nas tokrat očarali Tadeja Fatur and Funk Band. Tadejin glas ste lahko občudovali še pred nastankom skupine, saj je nastopala kot spremljevalna vokalistka Jana Plestenjaka in Slavka Ivančia, sodelovala pa je tudi z Mefom, NOB in skupino Frišni.com

Zavod za turizem in šport v občini Kamnik vas vabi, da se jim pridružite še zadnja dva dni, in sicer danes, v nedeljo, ko bodo nastopili Hamas in Papas z gostom ter na Silvestrovo, ko nas bodo zabavali Ognjeni muzikanti, novemu letu pa boste nazdravili z županom Marjanom Šarcem.


<< Nazaj | Novice