Mali grad

Sobota je dan za tek - 7. Veronikin tek

06.10.2015

 

V soboto, 10. oktobra 2015, bodo Kamnik zavzeli tekači, saj se pripravlja 7. Veronikin tek po ulicah srednjeveškega mesteca. Pod organizacijo tega tekaškega praznika se je podpisal Zavod za turizem in šport v občini Kamnik, ki bo v samem središču mesta poskrbel za športni program. Trasa je dolga 8.000 metrov, start in cilj sta na Glavnem trgu, tekači pa v štirih krogih obidejo Šutno, Kolodvorsko ulico, Šlakarjevo pot, Žale in se preko Medvedove ulice vračajo na Glavni trg.

Proga je v celoti asfaltirana, na njej pa je približno 100 metrov vzpona in 200 metrov spusta. Tudi letos bodo vključeni kamniški osnovnošolci in srednješolci, ki se bodo v sklopu Veronikinega teka pomerili za naslov občinskih prvakinj/prvakov. Za njih je startnina brezplačna, za vse ostale tekmovalce, ki se prijavijo na tek do vključno četrtka, 8. oktobra 2015, startnina znaša 10 evrov, na dan tekmovanja pa 15 evrov in se poravna na prijavni službi od 8. do 9. ure. 7. Veronikin tek in s tem odprto prvenstvo občine Kamnik v uličnem teku, serija Gorenjska, moj planet se bo pričel ob 9.30 uri na Glavnem trgu v Kamniku.

KATEGORIJE IN RAZDALJE:

UČENCI IN UČENKE:                                       

DIJAKI IN DIJAKINJE:

MOŠKI IN ŽENSKE:

ČASOVNICA PRIREDITVE:

Podelitev priznanj za mlajše kategorije se bo odvijala med tekmovanjem, za starejše pa po zaključku tekmovanja.    

PRIJAVE:

Predprijave so možne prek spletne aplikacije Prijavim.se ali na TIC-u Kamnik (vsak dan od 9. do 16. ure) do vključno četrtka, 8. 10. 2015. Večje skupine ali klubi za skupinsko prijavo pišite na franci.kramar@kamnik-tourism.si.

Prijave pa so možne tudi na dan tekmovanja do 9. ure na prijavni službi, vendar je startnina višja.

STARTNINA:

Startnina se poravna na dan tekmovanja na prijavni službi – blagajni TIC Kamnik v neposredni bližini štarta.

ORGANIZATOR: Zavod za turizem in šport v občini Kamnik, Glavni trg 2, 1241 Kamnik, info@kamnik-tourism.si

Zapora na javno-prometnih površinah v soboto, 10. oktobra 2015

Predlagatelju Zavodu za turizem in šport v občini Kamnik, Glavni trg 2,1241 Kamnik (organizator oziroma prireditelj), se dovoljuje zaradi prireditve »7. Tek po ulicah Kamnika - Veronikin tek« izvesti začasno spremembo prometnega režima na javnih cestah in javnih prometnih površinah s prometno signalizacijo in redarsko službo:


<< Nazaj | Novice