Mali grad

Snovičkov festival se je uspešno zaključil

06.08.2018

 

Snovičkov festival se je uspešno zaključilV soboto, 4. avgusta 2018, je bilo v Termah Snovik zabavno kot že dolgo ne, potekal je namreč tradicionalni Snovičkov festival, namenjen vsem malim in malo večjim nadobudnežem, ki so se v vročem dnevu hladili v bazenu, vozili po toboganu, uganjali vragolije ter se zabavali s Palčkom Snovičkom. Ta je za otroke pripravil nagradno igro z zbiranjem žigov na petih različnih delavnicah, nagrade pa so mu pomagali podeliti kengurujček Vzajemko, medvedek Lino ter maskota Šumi.

Prireditev se je začela ob 11. uri z igrama Zorbi in Gladiator, ustvarjalnimi in plesnimi delavnicami, igrami s frizbijem, štafetnimi igrami, marsikateri obiskovalec pa se je sprehodil po bosonogi poti ter prisluhnil predstavitvi petih stebrov za zdravje telesa in duha po Kneippu. Več o Kneippovih načelih si lahko preberete na spletni povezavihttp://terme-snovik.si/kneipp/

Ob bazenskem kompleksu je bilo poskrbljeno tudi za masažo, ker pa v Termah Snovik dajemo prednost tudi lokalno pridelani hrani, so si lahko obiskovalci na stojnici v recepciji brezplačno izbrali zelenjavo, ki smo jo pridelali na zelenjavnem vrtu.

V tem mesecu vabljeni na že tradicionalno 13. Etnološko prireditev, ki bo potekala 25. in 26. avgusta 2018 pri Termah Snovik.

Besedilo in fotografije: Terme Snovik d. o. o.


<< Nazaj | Novice