Mali grad

Smučišče na Veliki planini ponovno obratuje danes, v petek, 12. februarja 2021

12.02.2021

 

Smučišče na Veliki planini ponovno obratuje danes, v petek, 12. februarja 2021Danes, 12. februarja 2021, ponovno odpiramo smučišče na Veliki planini. V smučarskih zavojih lahko uživate vsak dan med 9. in 15.30, v petek in soboto pa bo organizirano tudi nočno sankanje od 16. do 19. ure, zadnja nihalka v dolino vas odpelje ob 20. uri.

Za vstop na žičniške naprave mora vsak obiskovalec predložiti negativni test na SARS-CoV-2. Hitro testiranje poteka vsak dan pri spodnji postaji nihalke med 8. in 12. uro v petek in soboto, ko poteka nočno sankanje, bo možno testiranje med 8. in in 16. uro. Pred testiranjem plačilo izvedete na blagajni nihalke, nato po opravljenem testu in prejetem izvidu opravite še nakup vozovnic. Testiranje izvajamo izključno za obiskovalce, ki se na Veliko planino odpravijo z nihalko. Cena testiranja je 5 evrov.

Za nočno sankanje je zaradi omejitve oseb na sankališču obvezna predhodna najava (booking@velikaplanina.si, 01/8327 258), prav tako lahko sani rezervirate pri nas in sicer na booking@velikaplanina.si. Izposoja sani je 5 evrov v času nočnega sankanja.

Vsak dan je odprta tudi gostilna Zeleni rob za osebni prevzem hrane in pijače, med 9. in 16. uro. V času nočnega sankanja bo Zeleni rob odprt do 19. ure, okrepčevalnica Skodla od 15. in 20. uro.

Od danes dalje bodo urejene tekaške proge s pričetkom pri gostilni Zeleni rob, v soboto in nedeljo pa odpiramo tudi otroški zimski park, kjer vas čakajo zabavni spusti s snežnimi tubami.

Dragi obiskovalci in vsi ljubitelji zimskih radosti vabljeni, da obiščete Veliko planino. Prav tako vas prosimo, da se držite priporočene varnostne razdalje, nosite zaščitno masko, upoštevate vsa priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje ter navodila zaposlenih. 

Besedilo in fotografije: Velika planina, d. o. o.


<< Nazaj | Novice