Mali grad

Smučanje in nočno sankanje na Veliki planini od četrtka do nedelje

03.01.2018

 

Smučanje in nočno sankanje na Veliki planini od četrtka do nedeljeZjutraj na smuči, zvečer na sani. Od četrtka do nedelje bomo ponovno smučali, zvečer pa se s sankami spustili po razsvetljeni progi. Smučati pričnemo ob 9. uri, vijugali bomo vse do 15.30. Takrat bomo smučišče zaprli in pričeli s pripravo prog za nočno sankanje! Ob 17. uri pričnemo z nočnim sankanjem.

Jutri prične obratovati tudi vlečnica Zeleni rob, obratovale bodo tudi naprave sedežnica Šimnovec ter otroška vlečnica Jurček za začetnike ter najmlajše smučarje. Smučišče obratuje od četrtka do nedelje. Prva nihalka pripelje smučarje ob 8.30, smučišče odpremo ob 9. uri. Nočno sankanje poteka od četrtka do nedelje, od 17. do 20. ure, zadnja nihalka v dolino odpelje sankače ob 21. uri.  

Nočno sankanje je pravo doživetje! Že samo sankanje po 2,4 kilometrov dolgi razsvetljeni progi je nepozabno, hkrati nas narava razvaja še z najlepšimi sončnimi zahodi, Sani si lahko izposodite tudi pri nas, z rezervacijo preko emaila ali telefonske številke 01/8327 258.

Se še spomnite lanskoletnih skulptur, ki so jih ustvarjale pridne ročice na Veliki planini? Tudi letos je bilo snega več kot dovolj, da je nastal tale čudoviti snežni mrož.

Tini Tonin, družini in prijateljem hvala, da nam vedno popestrite sprehod po Veliki planini in lahko vaše velikane vsi občudujemo. Če ste tudi sami ustvarjalci snežnih velikanov, bomo veseli vaših fotografij. Pošljite jih na e-mail in z veseljem jih bomo objavili.

Vabljeni na Veliko planino.

Besedilo in fotografije: Velika planina d. o. o.


<< Nazaj | Novice