Mali grad

Smučamo vsak dan, v petek in soboto tudi nočno sankanje

28.01.2021

 

Smučamo vsak dan, v petek in soboto tudi nočno sankanjeZjutraj na smuči, zvečer na sani. V smučarskih zavojih na Veliki planini lahko uživate vsak dan med 9. uro in 15.30, v petek in soboto pa pridejo na vrsto tudi ljubitelji sankanja. Smučati pričnemo ob 9. uri, vijugali bomo vse do 15. ure. Takrat bomo smučišče zaprli in pričeli s pripravo prog za nočno sankanje. Ob 16. uri se bodo na progo pognali že najbolj zagreti sankači, ki se bodo spustili po 2,4 kilometrov dolgi, razsvetljeni progi. Nočno sankanje poteka v petek in soboto do 19. ure, zadnja nihalka v dolino pa vas odpelje ob 20. uri. Tako kot za smučanje tudi za sankanje velja dnevna povratna vozovnica.  

Za vse željne smučarskih zavojev smo pripravili ugodnost, in sicer za smučanje velja znižana cena vozovnice, saj je v ceno povratne vozovnice za nihalko vključeno tudi celodnevno smučanje. Tako boste za odraslo vozovnico namesto po redni ceni (22 evrov) odšteli le 17 evrov, za otroško 13 evrov ter za družinsko vozovnico, ki vključuje 2 odrasla ter do štiri otroke le 40 evrov. Ugodnost velja tudi za nočno sankanje.

Za vstop na žičniške naprave mora vsak obiskovalec predložiti negativni test na SARS-CoV-2. Hitro testiranje poteka vsak dan pri spodnji postaji nihalke med 8. in 12. uro, v petek in soboto bo možno testiranje med 8. in 16. uro. Pred testiranjem plačilo izvedete na blagajni nihalke, nato po opravljenem testu in prejetem izvidu opravite še nakup vozovnic. Testiranje izvajamo izključno za obiskovalce, ki se na Veliko planino odpravijo z nihalko. Cena testiranja je 5 evrov. Kdaj in kje pa lahko opravite test v občini Kamnik si oglejte na povezavi.

Za nočno sankanje je zaradi omejitve oseb na sankališču obvezna predhodna najava (booking@velikaplanina.si ali 01/8327 258), prav tako lahko sani rezervirate pri nas in sicer na booking@velikaplanina.si. Izposoja sani je 5€ v času nočnega sankanja.
Nočno sankanje poteka v petek in soboto od 16. do 19. ure, zadnja nihalka v dolino odpelje ob 20. uri.

Vsak dan je odprta tudi gostilna Zeleni rob za osebni prevzem hrane in pijače, med 9. in 16. uro. V času nočnega sankanja bo Zeleni rob odprt do 19:00 ure, okrepčevalnica Skodla od 15. in 20. uro.

Vabljeni na Veliko planino.

Besedilo in fotografiji: Velika planina, d. o. o.


<< Nazaj | Novice