Mali grad

Smo že na polovici Kamfesta

12.08.2015

 

Letošnji Kamfest se z včerajšnjim programom že preveša v drugo polovico. Za nami je pet dni izvrstnega programa in vremena, festival pa je obiskalo že skoraj 20.000 obiskovalcev.

Torek je najprej presenetil s presenečenjem na Otroškem odru - predstavi Petelin, kralj sveta in Odiseja sta namreč zamenjali datuma. Čarovnika Sam Sebastiana si tako lahko ogledate danes, medtem ko je Petelin svoje že odkikirikal.

Na Glavnem odru so glasbo Franka Zappe preigravali Big Band GveriLLaz, na Zapricah je harmoniko vihtel Bratko Bibič, v nekdanjem Alpremu se je odprla multivizija Matjaža Krivica. Zopet je z lepim obiskom postregel Elektrinin oder Katzenberg - film Gemma Bovery si je namreč ogledalo skoraj 300 ljubiteljev sedme umetnosti.

Sreda bo v znamenju črnogorske legende Ramba Amadeusa na Glavnem odru, Dežurnih krivcev na Večernem odru ter Tjaše Fabjančič tria na Gradu Zaprice. V Kamnik pa prihaja tudi FerFud - slastni grižljaji z dobrodelno noto.

Celoten program poletnega druženja si lahko ogledate tukaj, več o dogajanju pa lahko spremljate na uradni spletni strani organizatorjev www.kamfest.org in na družabnem omrežju Facebook.

Se vidimo!


<< Nazaj | Novice