Mali grad

Slavnostno odprtje poslovne stavbe podjetja Jungheinrich, d. o. o.

19.05.2016

 

Slavnostno odprtje poslovne stavbe podjetja Jungheinrich, d. o. o.Dopoldan se je odvijalo slavnostno in uradno odprtje poslovne stavbe podjetja Jungheinrich, d. o. o., ki se ga je poleg več kot sto strank podjetja, vodilnih predstavnikov matičnega podjetja iz Nemčije ter zaposlenih udeležil tudi župan Marjan Šarec. Slednji je skupaj z direktorjem podjetja Jungheinrich, d. o. o. Branetom Švegljem in direktorjem Jungheinrichove prodajne regije, v katero spada tudi Slovenija, Christianom Erlachom svečano prerezal trak.

Podjetje Jungheinrich, d. o. o., ki je celovit in vodilni ponudnik intralogističnih rešitev v Sloveniji, se je v lanskem letu preselilo v Kamnik, na Korenovo cesto 11. Na novi lokaciji so zaposlene pričakali lepi, veliki in svetli delovni prostori, prostorno skladišče ter dovolj velika in ustrezno opremljena servisna delavnica.

Župan Marjan Šarec je podjetju in zaposlenim zaželel uspešno poslovno pot, polno ponosa in zanosa ter jim za popotnico med drugim dejal: »Zavedamo se, da brez gospodarstva tudi našega življenja ni. Gospodarstvo je tisto, ki pelje našo družbo naprej, čeprav se včasih tega premalo zavedamo. Če si uspešen in napreduješ, potem boš zagotovil delovna mesta in s tem se bo razvijala tudi lokalna in širša skupnost. Veseli smo, da imamo v Kamniku takšno podjetje, ki ne gleda le na dobiček, temveč zna prispevati tudi lokalni skupnosti. Za to se vam še enkrat lepo zahvaljujem. Če znata podjetje in lokalna skupnosti najti pot tudi tam, kjer se včasih zdi, da je ni, potem se lahko razvijamo vsi skupaj.«

Ob atraktivnem programu, ki ga je povezovala Bernarda Žarn, je nastopila Tinkara Kovač v družbi mladih, nadobudnih učencev Glasbene šole Kamnik. Program so popestrile osupljive akrobacije dua F&B Acrobatics, vsekakor pa seveda ni šlo brez predstavitve najatraktivnejših aktualnih produktov, kot so samodejni viličar APM, vlačilci in vlečne kompozicije, vertikalni zalogovnik LRK in Jungheinrich WMS. Ob slovesnem odprtju pa so uradno predali tudi finančno donacijo Glasbeni šoli Kamnik in s to gesto dokazali, da niso le podjetje, ki se trudi tržiti, ampak lokalnemu okolju tudi nekaj vračati.

S to odlično popotnico so vsi navzoči skupaj vstopili v novo poglavje na poslovni poti podjetja Jungheinrich, d. o. o..


<< Nazaj | Novice