Mali grad

Slavnostni prevzem gasilskega vozila na Selih

25.08.2013

 

Prostovoljno gasilsko društvo Sela je včeraj slavnostno prevzelo gasilsko vozilo, avtocisterno znamke Mercedes Atego 1225. Slavnostno parado je poleg gasilcev iz sosednjih društev popestrila Mestna godba Kamnik skupaj s kamniškimi mažoretkami in narodnimi nošami.

Župan Marjan Šarec je v svojem govoru pozdravil vse navzoče gasilce in gasilke, ter jim zaželel veliko uspešnih intervencij z novo avtocisterno. Poudaril je, da je biti gasilec zelo odgovorno dejanje in velika odgovornost vsakega prostovoljca, ki s svojo nesebično pomočjo, tovarištvom in spoštovanjem nudi pomoč pomoči potrebnim.

Poslanec DZ Brane Golubović se je pridružil županovim besedam in dodal, da PGD Sela v kraju predstavlja center dejavnosti, kjer se zbirajo, družijo in pomagajo tisti prostovoljci, ki v srcu vedo, kaj pomeni biti prostovoljec v polnem pomenu besede.

Po končanem uradnem delu je sledila gasilska veselica z ansamblom »Spev«, katere so se množično udeležili krajani, gasilci, obiskovalci. Poskrbljeno je bilo za pijačo, jedačo ter bogat srečelov.  


<< Nazaj | Novice