Mali grad

Slavnostna podelitev športnih priznanj, medalj, pokalov članic in članov Društva upokojencev Kamnik

05.10.2012

 

Članice in člani Društva upokojencev Kamnik so popoldan slavnostno prejeli športna priznanja, medalje in pokale. Podelitve, ki je postala že tradicionalna oktobrska prireditev Društva, se je udeležil tudi župan Marjan Šarec.

Članice in člani društva se nam predstavljajo ob mnogih kamniških dogodkih in so aktivni na različnih področjih. Naj omenimo le nekaj aktivnosti članic in članov društva. Ljudske pevke Predice, pod vodstvom Angelce Jagodic, glasbeno popestrijo dogajanje z dobro voljo. Tudi Mešani pevski zbor, pod vodstvom Karle Urh, sodeluje pri prireditvah, ki se odvijajo v našem srednjeveškem mestu. Folklorna skupina Društva upokojencev Kamnik, pod vodstvom Francija Poljanška, pa plesno razveseljujejo občinstvo že vrsto let.

Danes so nam članice in člani društva v gostišču Repnik v Vrhpolju pri Kamniku pripravili prijetno prireditev in slavnostno podelili 10 društvenih športnih priznanj ter 122 medalj in pokalov.

Dobro razpoložene upokojence je najprej pozdravil predsednik Društva upokojencev Kamnik Vinko Polak in jim čestital za njihove dosežke ter na kratko opisal česa vsega se lotijo energije polni upokojenci. Kegljanje, balinanje, kolesarjenje, šah, pikado, tenis, smučanje in še bi lahko naštevali.

Čestitkam pa se je pridružil tudi župan Marjan Šarec in vsem članicam in članom zaželel naj bodo dnevi, ki jih preživljajo v mnogih aktivnostih Društva, prijetni. »Veseli me, da zvesto predstavljate našo občino že vrsto let. Med mnogimi aktivnostmi, ki jih društvo nudi, sem prepričan, da članicam in članom ni nikoli dolgčas. Proces prehoda v tretje življenjsko obdobje ni enostaven, zato so skrbno načrtovane aktivnosti društev pomemben vidik lažjega prehoda iz aktivnega obdobja v tretje življenjsko obdobje. Na tem mestu bi se zahvalil vodstvu Društva upokojencev Kamnik, ki skrbi, da so člani društva resnično lahko dejavni na različnih področjih. Vsem prejemnikom današnjih priznanj, medalj in pokalov pa iskrene čestitke.« 


<< Nazaj | Novice