Mali grad

Slavnostna podelitev priznanj in cvetja diamantnim, bisernim in zlatim parom

07.06.2019

 

Slavnostna podelitev priznanj in cvetja diamantnim, bisernim in zlatim paromŽupan Matej Slapar se je popoldan udeležil slavnostne podelitve priznanj diamantnim, bisernim in zlatim parom. Skupaj s predsednikom Društva upokojencev Kamnik Vinkom Polakom je v gostišču Marjanca podelil priznanja in cvetje današnjim jubilantom.

Najdaljši staž skupnega življenja so z diamantno obletnico slavili:

Biserno poroko so praznovali:

Zlatoporočenci pa so bili:

Predsednik Društva upokojencev Kamnik Vinko Polak je parom zaželel mnogo lepih skupnih trenutkov, tem čestitkam pa se je pridružil tudi župan Matej Slapar, ki je jim je namenil misli o tem, da bi bili zdravi in skozi življenje krmarili zadovoljno kot doslej: »Mnogo dobrega, pa tudi kaj slabega, ste doživeli na vaši skupni poti. Če ne bi požrtvovalno vlagali v partnerski odnos, verjamem, danes ne bi bili tukaj. Za to ste lahko hvaležni, saj marsikdo nima te sreče. Podpirajte se tudi v nadalje in imejte se radi. Predvsem pa vam želim obilo zdravja, sreče in medsebojnega razumevanja.«

Za peto slovensko besedo so poskrbele Ljudske pevke Predice, za domače viže harmonikar Jože Jagodic, svečane trenutke veselja in radosti so s plesom popestrili člani Folklorne skupine Kamnik. Kot veleva že tradicija, pa je za vezno besedo in lepe recitacije poskrbela Milena Brajer.

 VSEM JUBILANTOM ISKRENE ČESTITKE!


<< Nazaj | Novice