Mali grad

Slavnostna podelitev priznanj diamantnim, bisernim in zlatim parom

06.06.2014

 

Župan Marjan Šarec se je popoldan udeležil slavnostne podelitve priznanj diamantnim, bisernim in zlatim parom. Skupaj s predsednikom Društva upokojencev Kamnik Vinkom Polakom je podelil priznanja v gostišču Marjanca.

Današnja diamantna para sta bila Šunkar Vera in Florjan ter Poljanšek Jožica in Tone Branko. Slednja sta priznanje že prejela.

Priznanja za biserno poroko so iz rok župana Marjana Šarca in predsednika Društva upokojencev Kamnik Vinka Polaka dobili:

Zlatoporočenci so bili:

Župan Marjan Šarec je parom izrekel iskrene čestitke za vztrajnost ter jim zaželel še obilo zdravih trenutkov na njihovi življenjski poti. »Vedno, ko pridem na podelitev priznanj, sem vesel, ko vidim vaše radostne obraze. Obraze tistih, ki so celo življenje delali in morali marsikaj v življenju tudi potrpeti. Iskrene čestitke in zahvala za vse, kar ste dali tej družbi. Ponosni smo na vas.«

Stalni spremljevalci podelitev priznanj jubilantom Ljudske pevke Predice, harmonikar Jože Jagodic in Folklorna skupina Kamnik so kulturno popestrili dogajanje. Za medgeneracijsko noto pa je z recitacijo poskrbela Mina.

Iskrene čestitke in še na mnoga skupna leta!

 

 

 


<< Nazaj | Novice