Mali grad

Slavnostna podelitev priznanj bisernim in zlatim parom

13.12.2012

 

Društvo upokojencev Kamnik je letos že drugič organiziralo srečanje bisernih in zlatih parov. Ponovno so se zbrali v gostilni Pri Marjanci, kjer sta jim priznanja izročila podpredsednik Društva upokojencev Franc Svetelj in župan Marjan Šarec.

Podpredsednik Društva upokojencev Franc Svetelj je namenil uvodne pozdravne besede današnjim jubilantom. 

Priznanja za biserno poroko so iz rok župana Marjana Šarca in predsednika Društva upokojencev Kamnik Vinka Polaka dobili:

Današnji zlatoporočenci so bili:


Čestitkam jubilantom se je pridružil tudi župan Marjan Šarec in poudaril sledeče: »Vsako življenjsko obdobje ima svoje probleme, svoje skrbi in tegobe. Zato je resnično lepo videti toliko parov, da vztrajate skupaj. Vsak dan znova se je treba prepričati, da je življenje lepo in ga je vredno živeti. Nobena ekonomska politika, nobena drugačna politika, nobena država, nobena občina, nobena krajevna skupnost nam ne more dati tistega, kar si lahko damo sami. To je, da vztrajamo na skupni poti. Želim vam, da na svoji poti vztrajate. Iskrena hvala za povabilo, to mi veliko pomeni. Obilo zdravja in prijetno prihajajoče leto.«

Folklorna skupina Društva upokojencev Kamnik je plesno obarvala prijetno druženje jubilantov. Dogajanje pa so popestrile še Ljudske pevke Predice in ljudski godec Jože.

Vsem parom iskrene čestitke in še na mnoga zdrava leta!


<< Nazaj | Novice