Mali grad

Skupščina Društva upokojencev Kamnik

30.03.2016

 

Dopoldan se je v gostišču Marjanca odvijala letna skupščina Društva upokojencev Kamnik. Zbranim se je pridružil tudi župan Marjan Šarec skupaj s predsednikom društva Vinkom Polakom.

Skupščina Društva upokojencev Kamnik

Delovno predsedstvo je predstavilo poročila preteklega leta in zbrane seznanilo s cilji, ki so si jih zadali v letošnjem letu. Posebno pozornost bodo v letu 2016 namenili pridobivanju in vključevanju novih članov v svoje vrste, s pomočjo sredstev obveščanja bodo intenzivnejše seznanjali širšo javnost s konkretnimi aktivnostmi društva, neposredno se bodo vključevali v pokojninsko problematiko, širili bodo dejavnosti, ki so bile zajete že v programu dela za leto 2015 in se neposredno vključevali v vse ostale naloge, ki niso zajete v rednem programu dela. Današnja skupščina društva je bila volilna, na mestu predsednika Društva upokojencev Kamnik pa ostaja Vinko Polak.

Župan Marjan Šarec, ki se vedno z velikim veseljem odzove povabilom kamniškega društva, je zbranim ob tej priložnosti dejal: »Drage članice, dragi člani, aktivni ste na veliko področjih in ne posedate doma ter čakate, kaj bo. Verjamem, da bomo tudi v tem letu, tako kot v lanskem, uspešno sodelovali. Prav je, da ste zadovoljni s svojim delom, saj v lokalno skupnost s svojim delovanjem veliko prispevate. Bistvenega pomena pri vsem tem pa je vaše medsebojno sodelovanje in druženje.«


<< Nazaj | Novice