Mali grad

Silvestrovanje v Termah Snovik

02.01.2015

 

Tudi letos smo v Termah Snovik že tradicionalno poskrbeli za vse tiste, ki so si želeli preživeti vstop v novo leto malo drugače. Najdaljšo noč je z nami preživelo rekordno število, saj nas je v kopalkah silvestrovalo preko 150.

Začeli smo s pijačo dobrodošlice, nato pa so nas hitro ogreli Čudežni dečki s svojimi poskočnimi ritmi. Seveda petja in plesa ni manjkalo, kakor tudi ne dobre hrane, za katero je poskrbela restavracija Potočka. Zanimiv animacijski program se je odvijal tako za odrasle kot tudi za otroke. Da pa smo v novo leto skočili zares fit, je poskrbel Palček Snoviček, ki nas je obiskal malo pred polnočjo. Z njim smo kar v bazenu še zadnjič v letu 2014 zaplesali, nato pa pohiteli na svež zrak, kjer smo s pričakovanjem odpirali penine in odštevali zadnje sekunde starega leta.

Spektakularen ognjemet nas je točno opolnoči popeljal v leto 2015! Sledile so čestitke in dobre želje, nato pa smo se odpravili na plesišče in v bazen, kjer smo še dolgo v noč proslavljali. Malo drugače, vendar vsekakor nepozabno!

Besedilo in fotografiji: Bernard Jarc, Terme Snovik d.o.o.


<< Nazaj | Novice