Mali grad

S.A.R.S. sklenila 8. Kamfest

21.08.2011

 

Včeraj se je z nastopom beograjske skupine S.A.R.S. zaključil 8. festival z razgledom – KAMFEST. Zadnjih štirinajst dni se je v Kamniku dogajalo. Marsikaj. To je potrdil tudi bogato pripravljen program organizatorjev Kamfesta. Več kot 60 različnih dogodkov, otroških, glasbenih, gledaliških. Kot nam je povedal vodja festivala, Goran Završnik, je bil dnevni obisk približno 1.500 ljudi.

 
   

Skoraj toliko se jih je včeraj zbralo na zaključku festivala. V imenu celotne ekipe je zbrano množico pozdravil Rok Kosec, župan Marjan Šarec pa je organizatorjem čestital za izvrstno izpeljan program.

 

Sledil je sklepni koncert osemčlanske glasbene zasedbe Sveže amputirana ruka Satrianija ali krajše S.A.R.S. iz Beograda. Njihova glasba je svojevrstna kombinacija pop, rock, reggae hip-hop in bluesa z elementi tradicionalnega srbskega folka. V fuziji teh glasbenih zvrsti in idej, iz katerih izhajajo, nastajata edinstveni zvok in stil benda, kar je potrdila tudi navdušena množica starih in mladih obiskovalcev skoraj dve uri trajajočega koncerta.


<< Nazaj | Novice