Mali grad

Redni občni zbor Združenja šoferjev in avtomehanikov Kamnik

15.02.2014

 

Zvečer je v gostilni pri Slavki potekal 57. občni zbor Združenja šoferjev in avtomehanikov Kamnik, kjer je zbranim nekaj besed namenil župan Marjan Šarec. Dogodku je prisostvoval tudi poveljnik Civilne zaščite Kamnik mag. Matjaž Srša.

Predsednik Združenja šoferjev in avtomehanikov Kamnik Franc Pivk je s pozdravnimi besedami napovedal začetek občnega zbora in podal informacije o delu Združenja preteklega leta ter predvidenih načrtih za letošnje leto. Delovno predsedstvo je predstavilo poročila preteklega leta, vodstvo Združenja je nato članom podelilo jubilejne značke in priznanja. Značke so prejeli Ocvirk Maks, Krumpestar Matevž, Čevka Anton, Zavasnik Anton in Hrovat Alojzij, zlato priznanje pa Kralj Alojzij.

Vse prisotne je lepo pozdravil župan Marjan Šarec, ki se jim je iskreno zahvali za dobro opravljeno delo v preteklem letu ter jim zaželel uspešno sodelovanje pri preventivnih akcijah z Občino Kamnik tudi v letu 2014. Poudaril je pomembnost njihovega poslanstva na preventivnem področju pri zagotavljanju prometne varnosti, saj je le-tu potrebno storiti še veliko, da bi spremenili kulturo in miselnost voznikov. Izpostavil je skupno sodelovanje in delovanje na področju zagotavljanja prometne varnosti. Z njihovo pomočjo lahko pripomoremo k ozaveščanju in spoštovanju cestno-prometnih predpisov voznikov ter ostalih udeležencev v prometu. Ob koncu pa jim zaželel uspešno delovanje tudi v prihodnje.

Ob sproščenem druženju in pogovoru so se rodile mnoge nove ideje in načrti za letošnje leto.

 


<< Nazaj | Novice