Mali grad

Redni občni zbor Združenja šoferjev in avtomehanikov Kamnik

15.02.2013

 

Zvečer je v gostilni pri Slavki potekal 56. občni zbor Združenja šoferjev in avtomehanikov Kamnik, kjer je zbranim nekaj besed namenil tudi župan Marjan Šarec.

Ob današnjem občnem zboru v Podgorju je predsednik Združenja šoferjev in avtomehanikov Kamnik Franc Pivk s pozdravnimi besedami napovedal začetek občnega zbora. Podal je informacije o delu Združenja šoferjev in avtomehanikov Kamnik Franc v letu 2012. Tako je bilo v letu 2012 z osmimi člani opravljenih 317 prostovoljskih ur in prevoženih 390 km. Med drugim so s Svetom za preventivo in vzgojo Občine Kamnik v Domu starejših občanov organizirali predavanje o vožnji skozi krožišča in reševanje testov, sodelovali so pri projektu Pasavček na OŠ Šmartno v Tuhinju, skupaj z Občino so organizirali tekmovanje »Kaj veš o prometu?« in kolesarske izpite, člani so sodelovali pri varni poti otrok v šolo v začetku septembra ter pri Evropskem tednu mobilnosti.

Župan Marjan Šarec se je zbranim članom zahvalil za vse aktivnosti, ki so usmerjene v večjo varnost v cestnem prometu ter preventivne in izobraževalne aktivnosti v Svetu za preventivo in vzgojo v cestnem prometu v občini Kamnik, ki ima izjemen pomen za naše občanke in občane. »Veseli me, da ste v projekt vključeni tudi vi in v želji, da bomo v letošnjem letu sodelovali v čim večji meri tako na področju preventive in vzgoje v cestnem prometu v občini Kamnik kot tudi na ostalih področjih vašega združenja, vam želim uspešno leto 2013.«

Izvoljeno je bilo delovno predsedstvo, predstavljena so bila poročila predsednika, finančna poročila, poročila nadzornega odbora in poročila verifikacijske komisije za leto 2012. Vodstvo združenja je članom podelilo jubilejne značke in priznanja. Za 50 let članstva v združenju so priznanja prejeli Kočar Jože, Drolc Janez, Virijant Maks, Zore Ivan in Jernej Štupar.

Ob sproščenem druženju in pogovoru pa so se rodile mnoge nove ideje in načrti za letošnje leto.

 


<< Nazaj | Novice