Mali grad

Redni letni občni zbor gasilk in gasilcev PGD Šmarca

12.03.2017

 

Včeraj je v Kulturnem domu Šmarca potekal redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Šmarca, kjer so bila predstavljena poročila o delu društva in komisij v preteklem letu ter sprejet program dela in finančni načrt za leto 2017.

Redni letni občni zbor gasilk in gasilcev PGD Šmarca

Občnega zbora so se poleg članic in članov Prostovoljnega gasilskega društva Šmarca udeležili tudi župan Marjan Šarec, predstavnik Gasilske zveze Kamnik, predstavniki sosednjih gasilskih društev Duplice, Homca in Križa ter predstavniki Krajevne skupnosti. 

Župan Marjan Šarec se je gasilkam in gasilcem zahvalil za dobro opravljeno delo na operativnem in organizacijskem področju, ki je bilo predstavljeno v podanih poročilih, ter zaželel še veliko uspeha pri nadaljnjem delu in razvijanju Društva. Pohvalil je delo z mladino in članicami, saj v zadnjih letih uspešno sodelujejo na gasilskih tekmovanjih ter se na različnih nivojih udeležujejo izobraževanj in izpopolnjevanj. Svoje delo širši javnosti gasilke in gasilci uspešno predstavljajo tudi ob dnevu odprtih vrat in z drugimi aktivnostmi v mesecu oktobru-mesecu požarne varnosti opozarjajo na to, da je njihovo delo oziroma njihovo poslanstvo neprecenljivo. 


<< Nazaj | Novice