Mali grad

Redni letni občni zbor Združenja šoferjev in avtomehanikov Kamnik

13.02.2015

 

Včeraj zvečer je v Gostilni pri Slavki v Podgorju potekal 58. redni letni občni zbor Združenja šoferjev in avtomehanikov Kamnik, kjer je zbranim nekaj besed namenil tudi župan Marjan Šarec.

Predsednik Združenja šoferjev in avtomehanikov Kamnik Franc Pivk je za začetek podal informacije o delu Združenja v letu 2014 in predvidenih načrtih za letošnje leto. Skupno so člani opravili 254 prostovoljnih ur.Meddrugim so s Svetom za preventivo in vzgojo Občine Kamnik sodelovali pri organizaciji tekmovanja »Kaj veš o prometu?« kolesarskih izpitih, pri varni poti v šolo, pri Evropskem tednu mobilnosti in drugih projektih.

V nadaljevanju je prisotne pozdravil župan Marjan Šarec, in se jim iskreno zahvalil za trud, ki so ga namenili za varnost v cestnem prometu ter preventivne in izobraževalne aktivnosti v Svetu za preventivo in vzgojo v cestnem prometu v občini Kamnik, ki ima izjemen pomen za naše občanke in občane. Poudaril je, da je poslanstvona preventivnem področju pri zagotavljanju prometne varnosti zelo pomembna, saj je način vožnje posameznikov težko spremeniti ter se na koncu govora zahvalil za vse njihovo delo, predvsem pa za opravljeno delo ob začetku šolskega leta. Župan Marjan Šarec je vsem vključenim v ta projekt zaželel uspešno delovanje v letu 2015.

Izvoljen je bil novi/stari predsednik Združenja šoferjev in avtomehanikov Kamnik Franc Pivk in delovno predsedstvo za naslednje mandatno obdobje, predstavljena so bila finančna poročila, poročila predsednika, poročila verifikacijske komisije in poročilo nadzornega odbora.

Ob sproščenem druženju je novo vodstvo Združenja članom podelilo tudi jubilejne značke in priznanja.

 


<< Nazaj | Novice