Mali grad

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Srednja vas

27.01.2020

 

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Srednja vasČlanice in člani Prostovoljnega gasilskega društva Srednja vas so se v soboto, 25. januarja 2020, zbrali na rednem letnem občnem zboru in pregledali poslovanje ter opravljeno delo v preteklem letu. V poročilih je bilo predstavljeno opravljeno delo na organizacijskem in operativnem področju v preteklem letu, člani društva pa so soglasno potrdili vsa poročila in sprejeli program dela za leto 2020.

Občnega zbora so se poleg predsednika Prostovoljnega gasilskega Srednja vas Igorja Trebušaka in poveljnika Prostovoljnega gasilskega Srednja vas Uroša Klemna udeležili gostje, in sicer župan Matej Slapar, predstavnik Gasilske zveze Kamnik, predstavniki sosednjih gasilskih društev in predstavnik krajevne skupnosti.

Župan Matej Slapar je poudaril, da so gasilske enote v občini Kamnik odlično organizirane v sistemu zaščite in reševanja in nepogrešljivi člen tudi v civilni zaščiti Občine Kamnik, kar je ne nazadnje odraz uspešno izvedenih intervencij.

Dejal je, da društvo zelo dobro deluje in je v lanskem letu opravilo veliko dela tako pri opravljanju javne gasilske službe kot na področju dela z mladino, veterani in članicami ter na drugih organizacijskih področjih. Pri nadaljnjem delu in realizaciji zadanega programa dela pa jim je zaželel uspešno delo tudi v letu 2020. 


<< Nazaj | Novice